Kısa Süreli Çalışma İzni Vizesi

 

 

nijerya vizesi

Nijerya Kısa Süreli Çalışma İzni Vizesi için Gereken Evrak Listesi

 

 

 

1. Davetiye Belgesi (Nijerya şirketinin antetli kağıdına, Büyükelçiliği hitaben yazılmış kaşe ve imzalı – mail veya faks yolu ile)
2. Nijerya şirketini kuruluş belgesi (tescil belgesi)
3. İngilizce vize başvuru dilekçesi (işveren tarafından, şirketinin antetli kağıdına, Büyükelçiliğe hitaben, kaşe ve imzalı)
4. Güncel Şirket Evrakları (vergi levhası, sicil gazete, faaliyet belgesi, imza sirküleri fotokopileri)
5. ORİJİNAL – Nijerya Göçmenlik Ofisi onaylı geçici çalışma izin belgesi 
6. Pasaport (Nijerya seyahati sonrası en az 6 ay geçerli)
7. 2 Adet Biyometrik Fotoğraf 
8. Kimlik Fotokopisi