Devlet Dairesi Çalışanları için

 

 

nijerya vizesi

Devlet Dairesi Çalışanları; Nijerya Aile Ziyareti Vize Başvurusu için Gereken Evrak Listesi

 

 

 

1. Pasaport (Seyahat sonrası en az 6 ay geçerli)
2. İngilizce Vize Talep Dilekçesi (kurumun antetli kağıdına, konsolosluğa hitaben, kaşe ve ıslak imzalı)
3. 2 Adet Biyometrik Fotoğraf (güncel, beyaz fon arkalı)
4. Davetiye (Nijerya belediyesi onaylı, davet eden kişinin Nijerya pasaport, kimlik kartı veya oturma izni fotokopiler ile)
5. Kimlik Fotokopisi
6. SGK Hizmet Dökümü ve İşe Giriş Bildirgesi
7. Maaş Bordrosu (son 3 aylık, ıslak imza ve kaşeli)
8. Görev Kartı Fotokopisi
9. Resmi İzin Belgesi