SSK'lı Çalışanlar için

 

 

nijerya vizesi

Şirket Çalışanları; Nijerya Aile Ziyareti Vize Başvurusu için Gereken Evrak Listesi

 

 

 

1. Pasaport (Seyahat sonrası en az 6 ay geçerli)
2. İngilizce Vize Talep Dilekçesi (işveren tarafından, şirketin antetli kağıdına, konsolosluğa hitaben, kaşe ve ıslak imzalı)
3. 2 Adet Biyometrik Fotoğraf (güncel, beyaz fon arkalı)
4. Davetiye (Nijerya belediyesi onaylı, davet eden kişinin Nijerya pasaport, kimlik kartı veya oturma izni fotokopiler ile)
5. Kimlik Fotokopisi
6. Güncel Şirket Evrakları (faaliyet belgesi, sicil gazete, vergi levhası, imza sirküleri fotokopileri)
7. SGK Hizmet Dökümü ve İşe Giriş Bildirgesi
8. Maaş Bordrosu (son 3 aylık, ıslak imza ve kaşeli)
9. Banka Hesap Özeti (son 3 aylık, en az 2500 TL bakiyesi olan, kaşe, ıslak imza ve banka imza srküleri ile)